Hablemos: 881 068 379

Modele de ilice impletite manual

Un FIR UNIC de efect, cum este acest FIR (fil d`échelle), poate face chiar si DIN cel mai simplu modèle, un modèle cu aspect complicat. Se pot lucra accesorii tricotate manuel DIN FIR Astuce SCARA, cele mai cunoscute fiind esarfele si salurile, INSA eu am lucrat Din acest… Simpla si eleganta, acesta Rochy tricotata Manual este un modèle usor de realizat si nu necesita multa experienta. Dans acest Tutorial cu poze si explicatii, veti Gasi instructiunile necesare realizarii acestei Frumoase Rochii tricotate. Materiale necesare pentru Roze tricotata Manual: As circulaires marimea 2,5 ACE circulaires marimea 3 350 gr…. Aceasta caciula tricotata pentru Barbati este un element la Moda, Dar si foarte util deoarece le va tine de cald in timpul sezonului de iarna. De asemenea, poate fi un cadou potrivit pentru CEI Dragi, cu ocazia sarbatorilor de craciun si nu numai. Caciula tricotata pentru Barbati este lucrata Manual,… Un cardigan de Dama tricotat manuel este Perfect pentru a face tranzitia dintre anotimpurile clasice, si are Mare succes en sezonul rece.

Modelele tricotate sunt deosebit de cautate primavara, fie ca le preferi pe cele cu Nasturi sau fara, Lungi sau scurte. Va prezint dans cele ce urmeaza un modèle… Montați 30 de ochiuri pentru Model + 2 ochiuri de margine. . Amatoarele de tricotare sunt Mereu în căutare de Noi Ornamente originale. ELE vor să ne surprindă cu articole neobișnuite și totodată să le împărtășească și Alte meșterițe. În acest articol vă prezentăm o descriere detaliată a unor MODELE extraordinare. Rândul 1 (PE față) – 1 Ochi de margine, * lucrați inițial al doilea Ochi PE față, apoi primul Ochi PE față, scoateți Firele de PE Andrele și în acest fel pana la sfârșitul rândului *, 1 Ochi de margine. PE Langa utilitate, aceste sosete groase DIN Lana tricotate pot fi un element definitoriu in Vestimentatie. Se Poarta DIN ce dans ce mai mult acest astuce de sosete tricotate Lungi, PANA Sub genunchi sau peste genunchi, Care se Trag in sus, deasupra cizmelor, peste un Dres foarte gros, Dar Si…. Pentru realizarea acestuia aveți nevoie de orice Fire doriți. Pentru haine de vară se vor potrivi Firele de Bumbac.

De regulă, înainte de a incepe Lucrul, trebuie să faceți o mostră. Daca nu vrei sa te scènes cu MODELE greu de urmarit, Solutia este Cum nu se poate mai simpla; FIR de efect, modèle Jerse si Poti realiza acest ã tricotat pentru Barbati, urmarind tutorialul cu poze si explicatii de mai jos. Dans acest tutoriel cu poze si explicatii, va… Este un modèle foarte gingaș și Frumos. Se Lucrezia cu Andrele și este ușor de reținut. Însuși denumirea ne spune că acest Model ne amintește de niște crenguțe înflorite.